3 motive pentru a inchiria o masina de transport marfa

Stim ca uneori logistica de care dispune compania ta nu este intotdeauna in masura sa asigure toate nevoile pe care le ai. Tocmai din acest motiv, este foarte bine sa apelezi la solutii temporare, precum inchiriatul unei masini, atunci cand ai nevoie. Indiferent ca ai nevoie sa relochezi birourile, sa transporti un echipament sau orice altceva, noi iti stam la dispozitie.
Iata principalele motive pentru care ar trebui sa alegi sa inchiriezi o masina:

1. Motive financiare
Nu ai nevoie de o masina de transport in fiecare zi, nu-i asa? Tocmai de aceea, inchiriind o masina esti scutit de costurile imense pe care le presupune intretinerea unei astfel de masini, in regim propriu. In plus, chiria presupune o cheltiala deductibila, asa ca economisesti de doua ori. De asemenea, optand pentru inchirierea unei masini, reduci riscurile financiare legate de intretinere, reparatii si, in final, valoarea de revanzare a masinii.

2. Flexibilitate
Poti sa inchiriezi o masina cu capacitate mai mare sau mai mica, in functie de necesitatile tale. Daca ar fi sa achizitionezi o masina, ai ramane cu aceeasi capacitate de transport, neavand posibilitatea de a opta pentru o alta variata.

3. Fara batai de cap
Toate asigurarile, verificarile tehnice si taxele pentru masina pe care o inchirezi, sunt suportate de catre compania de inchirieri. Astfel, nu ai de ce sa iti faci griji in aceasta privinta.

Comments for this post are closed.