Termeni si conditii de utilizare

Site-ul www.arway.ro este proprietatea ARWAY Rent System SRL cu sediu social in Arad, Calea Radnei, nr. 211, avand ca date de inregistrare la registrul comertului J2/1486/2004 si CIF 16718512 eliberat de Agentia Nationala de Administratie Fiscala.
In acest document sunt stabiliti termenii si conditiile de utilizare a acestui site. Accesul si uitilizarea site-ului se fac sub autoritatea regulilor mentionate in acest document. Continuarea utilizarii acestui site presupune intelegerea si acceptarea regulilor precum si asumarea responsabilitatii in cazul incalcarii lor.
Toate drepturile de autor asupra continutului acestui site apartin in exclusivitate ARWAY Rent System SRL si nu pot fi utilizate sau copiate fara un acord scris prealabil din partea proprietarului.

Accesul la site

Utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare pe toata durata utilizarii site-ului. De asemenea, se obliga sa nu desfasoare activitati de tip hacking, cracking sau altele similare care pot aduce prejudicii la buna functionare a site-ului, a serverului sau a securitatii informatiilor. Utilizatorul site-ului nu va transmite, afisa, publica sau reproduce informatiile regasite pe acesta si nici nu va vinde informatii sau servicii obtinute prin accesarea paginilor.
Toate costurile aferente utilizarii site-ului precum si cele care tin de serviciile de telefonie sau internet vor fi suportate de catre utilizator.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii care acceseaza acest site au urmatoarele drepturi:
– sa exploreze continutul www.arway.ro
– sa insereze in paginile proprii a unor legaturi catre acest website pentru care se garanteaza deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea paginii web.
Produsele oferite
Produsele comercializate pe acest site sunt noi si vin insotite de eticheta. Preturile acestora sunt exprimate in EUR și sunt cu TVA inclus.

Limitarea raspunderii

Toate datele, imaginile si specificatiile tehnice prezentate pe acest site au caracter informativ. Schimbarea acestora se poate face in orice moment, fara a fi necesara o notificare prealabila. ARWAY Rent System SRL isi asuma dreptul de a putea efectua modificari asupra preturilor si specificatiilor produselor, precum si de a aduce orice modificari la continutul site-ului www.arway.eu sau structurii acestuia, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.
Drepturi de autor (copyright)
Continutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date sunt proprietatea ARWAY Rent System SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror element enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. este interzisa reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate, fara acordul prealabil al ARWAY Rent System SRL.

Date cu caracter personal

Conform Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si adaugita precum si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ARWAY Rent System SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de catre utilizatori.
Furnizarea datelor personale catre ARWAY Rent System SRL. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Legislatie

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului se supun legislatiei Romaniei. In caz de litigiu, se va incerca solutionarea amiabila intre parti, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine Judecatoriei Arad pentru solutionarea cauzei.

Promotii

ARWAY Rent System SRL poate efectua promotii indiferent de perioada sau durata acestora, fara a fi obligat sa anunte clientii sau utilizatorii site-ului despre inceperea sau terminarea perioadelor promotionale. Produsele aflate in promotie vor fi semnalizate ca atare pe website. Promotiile nu reprezinta obligativitate contractuala din partea proprietarului si pot fi oprite in orice moment fara o notoficare prealabila.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ARWAY Rent System SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la crearea contului sau inscrierea la newsletter. Scopul colectarii datelor este facturarea, respectiv inscrierea pentru primirea de noutati pe e-mail din parte firmei. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru emiterea facturilor si a chitantelor. Refuzul de a completa toate rubricile necesare inscrierii nu permite crearea unui cont, si implicit efectuarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate unei terte parti. Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de acces si de interventie asupra datelor proprii, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor propri si sa solicitati stergerea datelor referitoare la dumneavoastra. Pentru a solicita stergerea datelor personale din baza noasra de date, va rugam sa ne scrieti un mail cu aceasta solicitare la adresa office@arway.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. In caul in care unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la adresa de mail office@arway.ro.